Tražite posao? Dobro došli, na pravom ste mestu!
8 окт 19:38

Honorarni posao Posao za producenta u marketingu

Balkanski centar – Na Drugi Pogled – Objavio BcNDPBilo gde

Opis posla

„Balkanski centar – Na Drugi Pogled“ (BcNDP) raspisuje konkurs za honorarne saradnike (4) na poslovima producenta u marketingu za teritoriju cele Srbije. Mesčna zrada – 1.000€!

Zadaci producenta će biti uspostavljanje komunikacije sa potencijalnim klijentima iz oblasti turizma i ugostiteljstva, prodaja reklamnog prostora (logo plus promo tekst) na portalu nadrugipogled.com u okviru turističkih internet  prezentacija gradova i opština Srbije koje su integralni deo projekta Turistička mapa Srbije.

Osobine koje treba da poseduje producent su izražena komunikativnost, elokventnost, kreativnost, sposobnost samostalnog rada i organizacije i poznavanje bazičnog rada u nekom od programa za editovanje fotografija.

Uslovi konkursa su da je kandidat punoletan i državljanjin Srbije, da poseduje mobilni telefon i računar sa stalnim pristupom internetu. Posao se obavlja od kuće, bez fiksnog radnog vremena!

Konkurs je otvoren do petka, 11. oktobra, a prijave sa biografijom (CV sa fotografijom) slati na adresu konkurs@nadrugipogled.com

Minimalna zarada za ostvarene zadate mesečne zadatke iznosiće 1.000€ neto! Maksimalna zarada može biti onolika, koliku poželite!

Kategorije poslova: Ugostiteljstvo i turizam. Tipovi posla: Honorarni posao. Plata: 100,000 i preko. Posao ističe 21 dana.

6 ukupno pregleda, 1 danas






Prijavi se za ovaj posao