Tražite posao? Dobro došli, na pravom ste mestu!
12 дец 07:11

Stalan posao HOTEL RECEPTIONIST

HiltonBelgradeBilo gde

NAPOMENA: Ovaj posao je istekao i možda više nije aktuelan!

Opis posla

Хилтон Београд жели да запосли услугу обученог рецепционара који ће угостити наше госте у хотелу, резервишући их за њих и уважавајући њихове друге потребе које су кључне за њихову удобност током боравка у хотелу.

ДУЖНОСТИ

Примајте госте у хотел тако што ћете их топло поздрављати и одговарати на њихове упите, а такође и одговарати на упите телефоном.
Обавестите госте о ценама услуга и смештаја у хотелу, направите резервације за госте према њиховим потребама, а такође се побрините да се све отказане резервације изврше одмах како би се избегла забуна.
Изградите добар однос и однос са гостима како би се осећали пријатно и на врло љубазан начин адресирајте све притужбе како бисте заштитили имиџ хотела.
Водите јасне и свеобухватне евиденције соба за госте и свих рачуна за одговорност и будуће референце.
Одржавајте уредност на рецепцији уређивањем докумената у складу с тим и одржавањем простора рецепције стално чистим како бисте избегли неуредност.
Присуствујте свим начинима резервације соба, као што су онлајн, телефон и лично, како бисте осигурали да резервације не остану висити, већ да се одједном одржава како би хотелско пословање било у функцији
Пријавите проблеме са одржавањем и неисправним уређајима управнику ради брзе поправке како би се гостима осигурала удобност и задовољство.

УСЛОВ

Покажите одлично знање о корисничкој служби.
Добре међуљудске вештине.
Мора бити уредно.
Способност вишеструког задатка.
Добре вештине управљања кризама.

Kako se prijaviti

Квалификовани кандидати морају свој ЦВ / животопис одмах проследити на пријаву.

Kategorije poslova: Ugostiteljstvo i turizam. Tipovi posla: Stalan posao. Tagovi poslova: Beograd. Plata: Manje od 20,000.

283 ukupno pregleda, 2 danas


Prijavi se za ovaj posao