15 мар 18:29

Privremen posao Inzenjer automatizacije i elektrotehnike

Amnion.Life – Objavio Amnion.LifePožega, Serbia

NAPOMENA: Ovaj posao je istekao i možda više nije aktuelan!

Opis posla

Inženjer automatike ili elektrotehničkog smera neophodan razvojnom timu strane kompanije. Tim se bavi razvojem medicinske opreme.

Neophodno poznavanje procesne tenike i elemenata automatizacije sistema. Poželjno poznavanje hidrauličnih sistema i upravljanja hidrauličnim sistemima.

Pre svega potrebna je sposobnost za samostalno istraživanje i sposobnost donošenja odluka vezanih za dodeljene zadatke.Neophodno je da možete samostalno izvršiti proračune iz oblasti elektrotehnike (npr. snaga grejača, odabir baterije na osnovu snage sistema i sl).

Vaši radni zadaci mogu biti: predložiti senzor koji detektuje zamućenje sistema bezkontaknom metodom ili izvršiti odabir sa aspekta elektro inženjera za aktuator/pumpu/senzor/ventil/protokomer  za kriterijume date od strane mašinskog ili drugog inženjera.

Neophodno je poznavanje CAD alata za crtanje elektro šema i sposobnost čitanja i unapređivanja postojećih elektro šema u softveru koji koristitie.

Poznavanje engleskog i Ms.office paketa je neophodno. Poznavanje PLC programiranja je velika prednost.

Ovaj posao nudi Vam mogućnost sticanja iskustva u internacionalnom timu radom na uzbudljivim i inovativnim projektima na koje ćete sigurno biti ponosni.

Uslovi za rad su kancerajiski i radionički. Radionica je medicinski čista sobe i predviđena je za potrebe izrade prototipova i predstavlja drugi segment angažmana, pa je neophodno da imate iskustvo i želju da „uprljate ruke“.

Početni ugovor je na određeno, plata zavisi od brzine kojom se uspete uklopiti u tim i počnete doprinositi projektima. Početna plata u zavisnosti od iskustva 500-800 EUR.

Kako se prijaviti

CV pošaljite na: milos.radovanovic@amnion.life ili pozovite 060 715 0940

Kategorije poslova: Elektrotehnika i mašinstvo. Tipovi posla: Privremen posao. Tagovi poslova: Požega. Plata: 80,000 - 100,000.

788 ukupno pregleda, 1 danas


Prijavi se za ovaj posao