Tražite posao? Dobro došli, na pravom ste mestu!
2 маја 17:09

Privremen posao Konobar/Šanker u najlepšem delu Beograda

Makadam Bistro – Objavio MakadamBilo gde

Opis posla

Opis posla

Tražimo mladu i druželjubivu osobu za poziciju KONOBARA/ŠANKERA za svrhe rada u Makadam Bistrou na Kosančićevom Vencu.

Šta ti Makadam nudi?

  • Pre svega, nudimo ti rad u prijatnom okruženju mladih studenata jer smatramo da zdrava atmosfera i sam posao čini produktivnijim.
  • Predstoji sezona toplog i sunčanog vremena i biće dosta posla, samim tim i novca.
  • Zaradu nećemo spominjati ovde jer ćemo se o tome detaljno dogovoriti uživo kada dođeš na sastanak da se upoznamo.
  • Saradnju smo isplanirali tako da radimo zajedno i da se dogovaramo oko broja radnih dana i smena u skladu sa potrebama svakog radnika.
  • BITNO – Nalazimo se na jednoj od najlepših lokacija u gradu, na Kosančićevom Vencu pa su i gosti koji dolaze kod nas kulturica i ne prave probleme i neprijatne situacije (znamo da to niko ne voli).

 

Šta tražimo zauzvrat?

  • Nismo od onih kojma je prethodno iskustvo rada neophodno, poželjno je ali ne i neophodno. Pre svega cenimo trud i zalaganje pa čak iako bi ti ovo bio prvi posao naučićemo te! Ništa ne brini.
  • Potrebno je da si voljan/na da naučiš posao (u slučaju da ne znaš) da si saradljiva osoba (kolegijalan/na) i da umeš da prihvatiš konstruktivne kritike ako ih bude bilo.
  • Za sve druge eventualne zahteve se zajedno dogovaramo.

Kako se prijaviti

Kako da se prijaviš? Ako si zainteresovan/a za saradnju, pošalji nam prijavu na mejl adresu ili Instagram stranicu i u najkraćem roku ćemo te kontaktirati. VIDIMO SE! Možeš i da nas pozoveš na broj telefona: +381638338013 Daca Mejl adresa za slanje prijava: makadam.prijave@gmail.com Naša Instagram stranica: @makadambelgrade

Kategorije poslova: Ugostiteljstvo i turizam. Tipovi posla: Privremen posao. Tagovi poslova: Beograd. Plata: 40,000 - 60,000. Posao ističe 15 dana.

9 ukupno pregleda, 1 danas


Prijavi se za ovaj posao