Tražite posao? Dobro došli, na pravom ste mestu!
23 сеп 18:23

Stalan posao Kontrola kvaliteta gotovih mašinskih delova

CNC obrada d.o.o. – Objavio MilenaCNC2021Bilo gde

Opis posla

Firma CNC OBRADA je osnovana 2011. godine i bavi se proizvodnjom mašinskih komponenti. Naše poslovanje je usmereno isključivo na izvozne poslove i to pre svega ka nemačkom tržištu. Osnovna delatnost firme je proizvodnja preciznih mašinskih delova prema tehničkoj dokumentaciji klijenata na CNC strugovima i glodalicama. Takođe, spektar naših usluga smo proširili uvođenjem montaže prvo mašinskih sklopova, a zatim i mašina.

Konstantno radimo na širenju naših kapaciteta, kako proizvodnih i infrastrukturnih, tako i kadrovskih, i veliku pažnju posvećujemo odabiru kvalitetnih kadrova kao neophodnom elementu u održavanju uspostavljenih standarda kvaliteta.

Trenutno tražimo radnike na poziciji kontrolor kvaliteta gotovih mašinskih delova. 

Opis posla: kontrola kvaliteta gotovih mašinskih delova upotrebom preciznih mernih alata; formiranje obrazaca za kontrolisanje kvaliteta delova, poluproizvoda, materijala i gotovih proizvoda; izrada mernih protokola

Uslovi za obavljanje poslova:

Minimum III stepen stručne spreme mašinske ili tehničke struke; poznavanje rada na računaru; preciznost u radu; izražena energičnost, posvećenost i odgovornost u poslu, kao i želja za učenjem i napredovanjem. Poželjno je radno iskustvo na istim ili sličnim pozicijama.

Nudimo: Pozitivno radno okruženje i uslove rada, mogućnost usavršavanja, učenja i napredovanja u karijeri, stimulativnu zaradu.

Ukoliko smatrate da posedujete navedene osobine, pošaljite nam svoj CV i postanite deo tima CNC OBRADE.

Kako se prijaviti

Svi zainteresovani kandidati se mogu prijaviti slanjem biografije na sledeću e-mail adresu: milena.dinic@cncobrada.com

Kategorije poslova: Ostalo. Tipovi posla: Stalan posao. Tagovi poslova: Veliko Orasje. Posao ističe Endless.

139 ukupno pregleda, 2 danas


Prijavi se za ovaj posao