Tražite posao? Dobro došli, na pravom ste mestu!
10 јула 09:28

Stalan posao Kurir vozač

Nani Sistem Doo – Objavio citykurirBilo gde

Opis posla

Poštovani,

Profesionalni poštanski servis Citykurir-kurirska služba  obavlja prikupljanje i isporuku pošiljki u sledećim gradovima i mestima:

Beograd, Stara Pazova,, Inđija, Sremski Karlovci, Novi Sad, Bački Petrovac,Vrbas,Kula,Smederevo,Ruma,

Temerin, Pančevo,Sremska Mitrovica a uskoro: Velika Plana,Topola,Kragujevac,Jagodina,Ćuprija,Paraćin,  Varavarin,Niš i mestima koja gravitiraju ovoj teritoriji.

Sve što vas zanima o vrstama naših usluga možete naći i pročitati na našoj internet stranici:www.citykurir.rs kako bi se bliže upoznali sa osnovama  i načinom rada.

Kurirska služba nije jedina delatnost čime se društvo bavi-mi smo uvoznici i distributeri  kotrljajućih ležajeva u Srbiji.Na internet stranici:www.dpibearings.rs možete se upoznati sa tom našom delatnošću ako vas to zanima.

Mi imamo ozbiljne namere u ovoj delatnosti,želimo da ovaj posao radimo profesionalno i ozbiljno,želimo da ovaj posao proširujemo i nadograđujemo pa su nam u tom kontekstu potrebni zaposleni koji će nam u tome pomoći.

 

Šta očekujemo od budućih zaposlenih,odnosno objašnjenje kakvi su  nam zaposleni potrebni:

Potrebni su nam pravi profesionalci-odgovorne osobe prema sebi i prema poslodavcu,prema korisnicima naših usluga,timski igrači jer je ovo posao za tim a ne za pojedinca.Namerno kažemo kurir-vozač.

Zaposleni nije samo vozač,zaposleni ima određene obaveze i odgovornosti u ispunjavanju radnih zadataka,

prijemu i isporuci pošiljki na adekvatan način, prijemu i isporuci otkupnina-novčanog iznosa  kao i naplatu poštarina za izvršenu uslugu.

Zaposleni treba da prati procedure prilikom prijema ili isporuka pošiljki.,da bude ljubazan i profesionalan prema korisnicima naših usluga kao i da profesionalno postupa prema svim svojim radnim zadacima,prema dostavnom vozilu koje koristi za obavljanje radnih zadataka.Zaposleni prema vozilu treba da se odnosi sa puno pažnje,da vozi po zakonskim propisima.

Svaka kazna ili šteta koju radnik učini svojim neprofesionalnim ili bahatim ponašanjem podleže plaćnju štete.

Ako želite da imate stabilan,dugotrajan posao,da imate redovna i stabilna primanja sa mogućnošću uvećanja i dodatnih nagrada mi smo prava prilika za tako nešto.

Prijava od samog početka radnog odnosa.

Radno vreme,osmočasovno,početak radnog vremena nije fiksiran na jedan termin,moguće su različite varijante početka radnog vremena.

Radni zadaci:

Različite su mogućnosti radnh zadataka zaposlenih,mogu da rade samo na teritoriji Beograda,da preuzimaju i isporučuju pošiljke korinsicima po Beogradu,mogu da prikupljaju pošiljke po Beogradu i da ih isporučuju u drugim mestima,mogu da prevoze pošiljke od Beograda do određenog mesta isporuke sa vršenjem isporuke u tom mestu,mogu da vrše prikupljanje i isporuku pošiljki u drugim mestima(na primer u Novom Sadu).Koje radne zadatke će zaposleni obavljati zavisiće od konkretnog dogovora sa svakim kandidatom ponaosob.Kandidat koji ispoljava manje ograničenja u pogledu vršenja radnih zadataka,ne radi na jednoj teritoriji nego izvršava radne zadatke kako odgovara procesu rada i okolnostima u datoj situaciji ima veće mogućnosti u pogledu plaćanja i drugih benifita.

Kako se prijaviti

Prijave slati na email:citykurirbgd@gmail.com Info :063 422500

Kategorije poslova: Transport i skladištenje. Tipovi posla: Stalan posao. Plata: 40,000 - 60,000. Posao ističe 12 dana.

65 ukupno pregleda, 2 danas


Prijavi se za ovaj posao