Tražite posao? Dobro došli, na pravom ste mestu!
23 сеп 18:21

Stalan posao Mašinski inženjer za vođenje proizvodnje

CNC obrada d.o.o. – Objavio MilenaCNC2021Bilo gde

Opis posla

Firma CNC OBRADA je osnovana 2011. godine i bavi se obradom metala i proizvodnjom mašinskih komponenti. Naše poslovanje je usmereno isključivo na izvozne poslove i to pre svega ka nemačkom tržištu. Osnovna delatnost firme je proizvodnja preciznih mašinskih delova prema tehničkoj dokumentaciji klijenata na CNC strugovima i glodalicama. Međutim, spektar naših usluga je proširen prvo uvođenjem montaže mašinskih sklopova, a zatim i čitavih mašina.

Trenutno tražimo mašinskog inženjera sa dobrim poznavanjem procesa proizvodnje i sa iskustvom u vođenju proizvodnje. Radeći na ovoj poziciji, imaćete priliku da svoja znanja prenesete drugima, ali i da usavršite i proširite svoja postojeća znanja i veštine uz uvek otvorene mogućnosti napredovanja.

Opis posla: planiranje, organizovanje i praćenje procesa proizvodnje; praćenje rada uređaja i mašina u proizvodnom pogonu; organizovanje posla u pogonu, izdavanje radnih zadataka i stručnih uputstava neposrednim izvršiocima u proizvodnji; permanentna kontrola izvršenja poslova u svim fazama proizvodnje.

Uslovi za obavljanje posla: diplomirani inženjer mašinstva; radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima od minimum 1 godine; poznavanje rada na računaru; izražen visok nivo odgovornosti, proaktivnosti, posvećenosti poslu i liderskih veština.

Nudimo: Pozitivno radno okruženje i uslove rada, mogućnost usavršavanja, učenja i napredovanja u karijeri, stimulativnu zaradu.

Ukoliko smatrate da ste izuzetno odgovorni i posvećeni poslu, da posedujete neophodnu stručnost za vođenje proizvodnje, da imate izražene organizacione sposobnosti i da ste precizni u radu, molimo vas da se prijavite i postanete deo tima CNC OBRADE.

Kako se prijaviti

Svi zainteresovani kandidati se mogu prijaviti slanjem biografije na sledeću e-mail adresu: milena.dinic@cncobrada.com

Kategorije poslova: Ostalo. Tipovi posla: Stalan posao. Tagovi poslova: Veliko Orasje. Posao ističe Endless.

189 ukupno pregleda, 1 danas


Prijavi se za ovaj posao