30 апр 14:40

Privremen posao Negovateljica nepokretne starije zenske osobe,posao negovateljica Beograd,

Ljubisa – Objavio LjubisaBeograd, Serbia

NAPOMENA: Ovaj posao je istekao i možda više nije aktuelan!

Opis posla

Potrebna stpljiva i iskusna negovateljica za rad sa nepokretnim starijim zenskim invalidom na Vozdovcu, ulica Ustanicka kod Hotela Srbija. Opis posla-presvlacenje,spremanje hrane i hranjenje navedene osobe. Rad u mirnoj i tihoj atmosferi u zasebnoj sobi u velikom stanu u suterenu u blizini sume, rad sa jednim pacijentom, efektivno radno vreme je najvise 4-5 sati,placeni ste za 8 sati. Iskljucivo osobe koje imaju iskustva u radu sa starijim nepokretnim zenskim invalidom,negom dijabeticara ujedno.

Trening je besplatan ali ne mogu dati trening totalno neiskusnim negovateljicama. Isplata za uslugu je na dnevnom nivou. Pozeljno osobe sa prebivalistem na Vozdovcu,Vracaru,uzem i sirem centru Beograda ali nije preduslov. Pocetna dnevnica je 1400 dinara.

Isplata svakog dana odmah po zavrsenom radnom danu. Radi se 5 dana u nedelji, subota nije obavezna ali se placa po zelji negovateljice. Nedelja je neradni dan.

Dnevnica ukljucuje do 8 sati boravka sa pacijentom,ne dolazak radi presvlacenja samo.

Kako se prijaviti

Licnim pozivom na broj 062-162-18-93

Kategorije poslova: Briga o starima i deci, kuće. Tipovi posla: Privremen posao. Tagovi poslova: Beograd. Plata: 20,000 - 40,000.

1394 ukupno pregleda, 1 danas


Prijavi se za ovaj posao