Tražite posao? Dobro došli, na pravom ste mestu!
18 јан 19:55

Honorarni posao online predavanje engleskog

Waijiaoyi – Objavio WaijiaoyiBilo gde

NAPOMENA: Ovaj posao je istekao i možda više nije aktuelan!

Opis posla

U pitanju je part time posao, sa opcijom da pređe u full time, ukoliko se pokaže da kandidat odgovara svim zahtevima tržišta.

Peak time je vikendom, subotom i nedeljom od 8am – 20pm BJT, dakle po Pekinškom vremenu. Možete sami da birate koje vam vreme u okviru ovih peak houra najviše odgovara, na početku svakog semestra.

Nastava se odvija u programu ClassIn, koji je zapravo virtualna učionica. Ova učionica se služi prostim alatkama kojima vi upravljate.

Sav mateijal je obezbeđen, dakle časovi su unapred pripremljeni, ali postoji i otvoren prostor za dodavanje ličnog sadržaja.

Časovi u 95% slučajeva traju 25 minuta, ali desiće vam se ponekad i da imate čas od 50min.

Radi se sa grupama od 5-25 dece.

Deca su uzrasta kindergarten, elementary school i middle school.

 

Bachelor’s degree or higher

Good knowledge of English language

Willingness and ability to work with kids

Stable internet connection, not less than 2mbps of both upload and download, preferably more. You can check your internet connections speed on this link http://www.speedtest.net/

PC with CPU benchmark score over 3000, we will help you check this one, but if you want you can check your CPU name in System Information on your computer and look for it on this site https://www.cpubenchmark.net/cpu_list.php

Availability on any day on weekends

Paypal, Pioneer or a bank account on which you can receive dollars or other foreign currencies.

 

Radno iskustvo je poželjno ali ne i obavezno. Ukoliko ste dobri sa decom, volite da predajete ili jednostavno dobro govorite engleski i želite to da radite, prijavite se. U našem timu ima puno ljudi koji nisu primarno zaposlena u obrazovanju, ili koji su jednostavno pronašli sebe u ovom poslu. Ljubav prema deci i dobar engleski će u nekim slučajevima značiti više nego obrazovanje u ovoj oblasti.

 

Prijatan izgled i ne formalan dress code

Kandidati moraju biti uzrasta od mininum 22 godine, pol nije važan, ima jednako muških i ženskih predavača.

Zabavni, inovativni, pričljivi i vedri, rad sa decom zahteva puno energije i ljubavi.

 

Plaćen trening, obuku i prva dva demo časa u  koja prethode vašem zaposlenju. Dakle i u slučaju da ne prođete probni rad koji traje okvirno mesec dana, trening će vam biti plaćen.

9-20 dolara po satu posla, pripreme za čas i pauze nisu uračunate.

Obuke koje su vam plaćene 50% od cene koju ste plaćeni na sat. Dakle plaćene obuke u toku vaše karijere.

24 sata otvorenu podršku iz svakog sektora koja stoji na raspolaganju vašim pitanjima.

Prvi interviju se obavlja preko skajpa, dakle sve što treba da uradite je da na vašem skajp nalogu dodate waijiaoyi.recruitment.serbia@gmail.com  ili https://join.skype.com/invite/fvK9srlxqTx0   i pošaljete poruku.

U poruci naglasite vaše puno ime i prezime i kontakt i mi ćemo vas kontaktirati u roku od tri radna dana i zakazati vam interviju.

Kako se prijaviti

Prvi interviju se obavlja preko skajpa, dakle sve što treba da uradite je da na vašem skajp nalogu dodate waijiaoyi.recruitment.serbia@gmail.com  ili https://join.skype.com/invite/fvK9srlxqTx0   i pošaljete poruku. U poruci naglasite vaše puno ime i prezime i kontakt i mi ćemo vas kontaktirati u roku od tri radna dana i zakazati vam interviju.

Kategorije poslova: Obrazovanje. Tipovi posla: Honorarni posao.

1092 ukupno pregleda, 1 danas


Prijavi se za ovaj posao