Tražite posao? Dobro došli, na pravom ste mestu!
23 сеп 18:22

Stalan posao Operater na CNC mašini

CNC obrada d.o.o. – Objavio MilenaCNC2021Bilo gde

Opis posla

Firma CNC OBRADA je osnovana 2011. godine i bavi se proizvodnjom mašinskih komponenti. Naše poslovanje je usmereno isključivo na izvozne poslove i to pre svega ka nemačkom tržištu. Osnovna delatnost firme je proizvodnja preciznih mašinskih delova prema tehničkoj dokumentaciji klijenata na CNC strugovima i glodalicama. Takođe, spektar naših usluga smo proširili uvođenjem montaže mašinskih sklopova i mašina.

Konstantno radimo na širenju naših kapaciteta, kako proizvodnih i infrastrukturnih, tako i kadrovskih, i veliku pažnju posvećujemo odabiru kvalitetnih kadrova kao neophodnom elementu u održavanju uspostavljenih standarda kvaliteta.

Trenutno zapošljavamo operatere na CNC mašinama – strugovi i glodalice. Rad na ovoj poziciji će vam pružiti mogućnost da pokažete svoja znanja i veštine, ali i da mnogo toga naučite i u skladu sa tim napredujete u ovom poslu.

Opis posla: rad na CNC mašini – glodalica / strug; vršenje nadzora nad radom mašina i uređaja; poštovanje tehničkih podataka i uputstava za rad u cilju dobijanja proizvoda u skladu sa proizvodnom dokumentacijom; redukovanje količine otpada na minimum i odlaganje na predviđeno mesto; proveravanje ispravnosti rada mašina, dopuna sirovinama, pravilno korišćenje reznih i ostalih alata; čišćenje mašina i održavanje radnog prostora

Uslovi za obavljanje posla: organizovanost, preciznost i energičnost u radu; odgovornost i posvećenost poslu; spremnost za usavršavanje i učenje; poželjno iskustvo na istim ili sličnim pozicijama

Ukoliko smatrate da posedujete navedene osobine, pošaljite nam svoj CV i postanite deo tima CNC OBRADE.

Kako se prijaviti

Svi zainteresovani kandidati se mogu prijaviti slanjem biografije na sledeću e-mail adresu: milena.dinic@cncobrada.com

Kategorije poslova: Ostalo. Tipovi posla: Stalan posao. Tagovi poslova: Veliko Orasje. Posao ističe Endless.

137 ukupno pregleda, 2 danas


Prijavi se za ovaj posao