Tražite posao? Dobro došli, na pravom ste mestu!
2 окт 19:17

Stalan posao Potrebne radnice za generalna ciscenja ( 33000 – 66000 )

Agency Brilliant – Objavio Posao za Vas BeogradBilo gde

NAPOMENA: Ovaj posao je istekao i možda više nije aktuelan!

Opis posla

Agenciji za ciscenje sa Banovog brda potrebne su vredne i odgovorne radnice sa i bez iskustva ( za svakog radnika u pocetku je obezbedjena obuka ) za poslove generalnih ciscenja stambenih i poslovnih prostora na teritoriji grada Beograda.

 

Radno vreme za poslove generalnog ciscenja nije u okviru fiksnog radnog vremena od 8 sati rada dnevno, jer nekad treba vise sati da se nesto ocisti, ali se radi svakodnevno.

Slobodan dan je jedan dan u nedelji, dan mozete da birate koji da bude slobodan.

Zarada se isplacuje jedanput u mesecu a sama visina mesecne zarade zavisi iskljucivo od Vaseg kvalitetno uradjenog obima posla u mesecu i nije fiksna vec se krece od nekih minimalnih 33000 pa sve do 66000.

Nudimo stalni radni odnos, mogucnost napredovanja, dodatne zarade kroz bonuse, kao i smestaj za radnice koje ne zive na teritorije grada Beograda.

Kako se prijaviti

Sve zainteresovane radnice koje zele da postanu deo naseg tima, prvo treba da zakazu razgovor kako bi na razgovoru porazgovarali oko svih detalja za navedeni posao. Razgovor se moze zakazati na broj telefona ili slanjem poruke sa podacima na mail svakim radnim danom od 08.00h do 20.00h. Kontakt broj telefona : 062 / 458 - 934 Kontakt mail : posao.beograd.rs@gmail.com

Kategorije poslova: Ostalo. Tipovi posla: Stalan posao.

59 ukupno pregleda, 4 danas


Prijavi se za ovaj posao