Tražite posao? Dobro došli, na pravom ste mestu!
3 сеп 19:19

Stalan posao Potrebni prodavci

Strk Samson – Objavio StrksamsonBilo gde

NAPOMENA: Ovaj posao je istekao i možda više nije aktuelan!

Opis posla

Potrebna nam je osoba za poziciju prodavca u maloprodaji.
U pitanju je izdvojeni poslovni objekat u centru Novog Sada – Bulevar Mihajla Pupina 1. Objekat se nalazi odmah pored bioskopa Arena u sklopu tržnog centra Sad Novi Bazar i njegova pozicija podrazumeva radno vreme od 07h do 24h radnim danima i vikendom do 01h, kao i praznicima.
U pitanju je „walk in“ kiosk i pretežno je orijentisan na trafičku robu. Potrebna je osoba po mogućnosti sa iskustvom u prodaji, ali ono nije presudno.

Pozicija prodavca podrazumeva rad u smenama, interakciju sa ljudima, prodaju unutar kioska i na prozorče, prijem i zavođenje robe, rad sa kasom i računarom, vođenje računa o urednosti i ispravnosti izloženih proizvoda, rokovima trajanja proizvoda, bar kodova, deklaracija kao i sve ostale poslove koje podrazumeva pozicija prodavca. Prijava i sanitarna obavezni.

Kako se prijaviti

Kandidati mogu da dođu lično na adresu sedišta - Zmaj Jovina 28 (od 11h do 20h radnim danima i vikendom od 11h do 16h), kao i da se jave putem e-maila na samsonstrk@gmail.com. Rok za podnošenje prijava je 30. septembar (na prijavu se javljamo u roku od 2 radna dana).

Kategorije poslova: Prodaja i marketing. Tipovi posla: Stalan posao. Tagovi poslova: Novi Sad. Plata: 20,000 - 40,000.

325 ukupno pregleda, 1 danas


Prijavi se za ovaj posao