Tražite posao? Dobro došli, na pravom ste mestu!
23 сеп 18:21

Stalan posao Programer CNC mašina

CNC obrada d.o.o. – Objavio MilenaCNC2021Bilo gde

Opis posla

Firma CNC OBRADA je osnovana 2011. godine i bavi se proizvodnjom mašinskih komponenti. Naše poslovanje je usmereno isključivo na izvozne poslove i to pre svega ka nemačkom tržištu. Osnovna delatnost firme je proizvodnja preciznih mašinskih delova prema tehničkoj dokumentaciji klijenata na CNC strugovima i glodalicama. Takođe, spektar naših usluga smo proširili uvođenjem montaže prvo mašinskih sklopova, a zatim i mašina.

Konstantno radimo na širenju naših kapaciteta, kako proizvodnih i infrastrukturnih, tako i kadrovskih, i veliku pažnju posvećujemo odabiru kvalitetnih kadrova kao neophodnom elementu u održavanju uspostavljenih standarda kvaliteta.

Trenutno tražimo osobu za obavljanje poslova programera CNC mašina.

Opis posla: Pravljenje i priprema programa za CNC mašine (troosne glodalice, petoosna glodalica, strugovi i strugovi sa pogonskim alatima) u programskom paketu ESPRIT.

Uslovi za obavljanje posla: Stručno znanje iz oblasti informacionih tehnologija; logičko-analitičko razmišljanje; poznavanje rada u programima Solid Works i Esprit; odgovornost i posvećenost poslu.

Nudimo: Pozitivno radno okruženje i uslove rada, mogućnost usavršavanja, učenja i napredovanja u karijeri, stimulativnu zaradu.

Ukoliko smatrate da posedujete prethodno navedene osobine i ispunjavate zahteve ovog radnog mesta, pošaljite nam svoj CV i postanite deo tima CNC OBRADE.

Kako se prijaviti

Svi zainteresovani kandidati se mogu prijaviti slanjem biografije na sledeću e-mail adresu: milena.dinic@cncobrada.com

Kategorije poslova: Ostalo. Tipovi posla: Stalan posao. Tagovi poslova: Veliko Orasje. Posao ističe Endless.

194 ukupno pregleda, 1 danas


Prijavi se za ovaj posao