Tražite posao? Dobro došli, na pravom ste mestu!
21 јан 19:25

Freelance-posao po projektu Saradnica za prodaju stana

Beogradjanin – Objavio bensonBilo gde

NAPOMENA: Ovaj posao je istekao i možda više nije aktuelan!

Opis posla

Angažovao bih organizovanu, sposobnu saradnicu za osmišljavanje, planiranje, organizaciju i realizaciju uspešne prodaje specifičnog stana.
Stan je moderno sređen, u najstrožem je centru i pogodan je za luksuzni pp, lekarsku ordinaciju, inostrano predstavništvo i luksuzno stanovanje.
Vrlo je pogodan za celebrities, za par bez dece ili jednu V.I.P. osobu, ali nije pogodan za porodicu sa decom.
Do sada je u ponudi desetak agencija, na sajtovima za prodaju nekretnina, oglašava se u „Politici“ i „HALO“ oglasima, a malo je nuđen i na inostranim oglasnicima.
Rezultati su mali, retko se za takav stan interesuje standardni, prosečni kupac, pa i iz razloga što je tražena cena 248.000 eur, koja je realna i data prema proceni veštaka.
Od saradnice se očekuje da osmisli i realizuje sasvim novi pristup i da vodi prodajnu kampanju. Potrebna je posvećenost i volja za angažovanjem, do uspešne realizacije prodaje.
(NE angažujem osobe koje bi samo da ponude „tehničke usluge“ objavljivanja na internetu i sl.).
Naknada: provizija od ugovorene kupoprodajne cene, po realizaciji kupoprodaje i isplati kupoprodajne cene. (Drugačiji predlozi ne dolaze u obzir).
Od ozbiljno zainteresovanih kandidatkinja molim da pri javljanju navedu email adresu i broj mobilnog, radi daljeg kontakta.

Kako se prijaviti

Kontakt; beogradjanin.2015@gmail.com

Kategorije poslova: Prodaja i marketing. Tipovi posla: Freelance-posao po projektu. Tagovi poslova: Beograd.

430 ukupno pregleda, 2 danas


Prijavi se za ovaj posao