Tražite posao? Dobro došli, na pravom ste mestu!
10 мар 17:15

Stalan posao Software Developer

Antropotech – Objavio antropotechAmsterdam, Noord-Holland, Netherlands

NAPOMENA: Ovaj posao je istekao i možda više nije aktuelan!

Opis posla

Jedna od vodećih svetskih .com kompanija raspisuje oglas za poziciju Software Developera. Kompanija nudi atraktivno internacionalno radno okruženje u kancelarijama u Amsterdamu, rad i interakciju sa modernim internet tenologijama na globalnoj skali. Pozicija zahteva preseljenje u Amsterdam (Holandija) i postoji mogućnost paketa podrške za preseljenje.

Kao Software developer bili biste zaduženi za razvoj, performanse i skalabilnost javnog web sajta kao i mnoštva internih sistema. Neke od tehnologija koje se koriste : Perl, DBI, Mason, Moose, Sereal, Plack, nginx, Javascript, Java, Python, MySQL, Memcached, Redis, Hadoop, Elasticsearch, git, CentOS Linux kao i mnoštvo novih i eksperimentalnih tehnologija.

Ključne tačke pozicije :

-Rapidni razvoj nove generacije skalabilinih i fleksibilnih sistema visokih performansi
-Rešavanje izazova na javnom web sajtu kao i internim sistemima
-Komunikacija i saradnja sa tehničkim i ne-tehničkim delom kolegijuma
-Kolaboracija i prioritetizacija sa vođama timova i vlasnicima proizvoda

Rešavanje izazonih problema ponekad nema toliko veze sa softverom koji pišemo već zavisi od razumevanja kompleksnih interakcija više sistema. Razumevanje cele tehnološke vertikale (full stack), od bitova koji prolaze kroz žice preko protokola za komunikaciju, infrastrukturnih sistema pa sve do aplikativnog sloja je izuzetno važno za ovu poziciju. Većina zaposlenih poznaje više programskih jezika i platformi. Potrebni su nam ljudi koji imaju samoinicijativu i koji su dobri u rešavanju problema. Koji samostalno iniciraju rešenja i diskusije i koji veruju da se svaki problem može skalirati i rešiti ukoliko imamo pozitivan pristup i potrebne alate.

Ovo su neki od potrebnih kriterijuma :

-4 godine programerskog iskustva i iskustva sam više od jednim programskim jezikom
-Iskustvno u radu sa Open Source softverom i projektima
-Razumevanje HTTP-a kao i serverskih tehnologija (server-side)
-Mogućnost samostalnog rada u malim timovima
-Poželjna je diploma Tehničkog ili Matematičkog fakulteta
-Solidno poznavanje engleskog jezika.

Ukoliko vaše kvalifikacije zadovoljavaju kriterijume bićete kontaktirani u roku os 2 do 3 nedelje sa daljim detaljima.

Ukoiko niste dobili nikakav odgovor u roku od 2 do 3 nedelje znači da trenutno ne upotpunjujete sve kriterijume za poziciju.

Kako se prijaviti

Ako ste zainteresovani za ovu poziciju i spremni na gore navedene izazove, molimo vas da nam prosledite vaš CV na engleskom jeziku na sledeću email adresu : hr@antropotech.com

Kategorije poslova: Informacione tehnologije. Tipovi posla: Stalan posao. Tagovi poslova: Holandija. Plata: 100,000 i preko.

892 ukupno pregleda, 1 danas


Prijavi se za ovaj posao