Tražite posao? Dobro došli, na pravom ste mestu!
6 сеп 19:49

Stalan posao Trgovac/Prodavac

Vadrano – Objavio CveleBilo gde

NAPOMENA: Ovaj posao je istekao i možda više nije aktuelan!

Opis posla

Potrebna osoba za rad sa potrošačima,rad na kasi , popunjavanje artikala….Sve sto je u opisu radnog mesta Trgovca.HITNO!

Znanje i veštine:poštenje,ljubaznost,posvećenost poslu,tačnost,odgovornost,iskrenost,normalne ljudske osobine koje su i u opisu posla profesionalnog trgovca.

Radno iskustvo je obavezno u konkretnom radu u maloprodaji mešovite prehrambene robe i detardzenta za ličnu i kućnu upotrebu.

Nudimo redovne isplate plate koja se isplacuje dva puta mesečno, prvog i petnaestog u mesecu,jedan slobodan dan u nedelji po dogovoru,svaki prekovremeni rad se isplaćuje.

Radno vreme marketa je od 07-00 h. Rad se odvija u dve smene,mogućnost svakog dogovora rada u smenama i korišćenju slobodnih dana koji ne narušava rad i poslovanje marketa.

Zbog radnog vremena marketa, tj druge smene i reda vožnje grackog prevoza u večernjim satima (raspitati se) prednos imaju kandidati iz užeg centra grada.

Nalazimo se na adresi Vlajkovićeva 11 ,Stari Grad (iza narodne skupštine).

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati :

0691369369 Dragan

0641841482 Zorica

Kako se prijaviti

Zvati na telefon : 0691369369 Dragan 0641841482 Zorica Ili doći lično na adresu Vlajkovićeva 11 Beograd, Stari grad (odmah iza Narodne Skupštine)

Kategorije poslova: Prodaja i marketing. Tipovi posla: Stalan posao. Tagovi poslova: Beograd.

376 ukupno pregleda, 1 danas


Prijavi se za ovaj posao