Tražite posao? Dobro došli, na pravom ste mestu!
1 сеп 13:33

Stalan posao Vozač dostavljač za rad na teritoriji Republike Hrvatske

Non stop SD doo – Objavio LanisteBilo gde

NAPOMENA: Ovaj posao je istekao i možda više nije aktuelan!

Opis posla

Zahtevi: Srednja stručna sprema, vozačka dozvola B kategorije, vozačko iskustvo minimum godinu dana, dobra koordinacija i orijentacija u prostoru, pažljivost u saobraćaju, poznavanje i korišćenje interneta i aplikacija na pametnom telefonu, visok nivo odgovornosti.

 Dužnosti:​ Dostava hrane iz restorana koji nemaju vlastitu dostavu i dostava različitih proizvoda korišćenjem mobilne aplikacije svetski renomiranih kompanija koje mi zastupamo u regionu.

 Uslovi rada: Vozač dostavljač za rad na teritoriji Republike Hrvatske (Zagreb i primorje), obezbeđen smeštaj, službeno vozilo, rad u dinamičnom okruženju,redovna primanja u iznosu od 800 do 1200 evra, obezbeđena, obuka, sistem nagrađivanja i bonusi za ostvarene rezultate.

Kako se prijaviti

Sve zainteresovane kandidate ljubazno molimo da dostave radnu biografiju na mail adresu infoposao011@gmail.com ili da direktno kontaktiraju poslodavca na telefon +38163441370.

Kategorije poslova: Transport i skladištenje. Tipovi posla: Stalan posao. Tagovi poslova: hrvatska. Plata: 80,000 - 100,000.

311 ukupno pregleda, 1 danas


Prijavi se za ovaj posao