Tražite posao? Dobro došli, na pravom ste mestu!
1 феб 18:39

Honorarni posao WEB PROMOTER

Agencija Splendora je specijalizovana za rad sa operaterima koji svoj posao vrše od kuće, uz stručnu pomoć i nadzor naših IT stručnjaka. – Objavio SplendoraBilo gde

NAPOMENA: Ovaj posao je istekao i možda više nije aktuelan!

Opis posla

POŠTOVANE DAME,

ova prilika je namenjena prvenstveno onima od vas koje žele mogućnost povećanja sopstvenog budžeta kroz siguran, realan, ali pre svega NEKOMPROMITUJUĆI posao, koji pri tom, mogu obavljati i iz okrilja sopstvenog doma.

Ukoliko volite da provodite svoje slobodno vreme na internetu i aktivni ste na drustvenim mrezama, onda svakako pripadate grupi idealnih kandidata za posao WEB PROMOTERA koji je potreban nasoj agenciji. 

Agencija Splendora je specijalizovana za rad sa operaterima koji svoj posao vrše od kuće, uz stručnu pomoć i nadzor naših IT stručnjaka. 

Sve što je vama potrebno je lični desktop računar (ili laptop) novije generacije, radi podržavanja softvera koji se koriste pri samom obavljanju posla WEB PROMOTERA, kao i poznavanje engleskog jezika na kome se posao i obavlja, uz pomoć automatskog prevodioca.

U pitanju je jedinstvena prilika za vas, sa mogućnostima fantasticne zarade, na koju utičete sami kroz vašu posvećenost poslu i količini vremena koje provedete ONLINE.

O kakvom poslu je zapravo reč? U pitanju je internet platforma za povezivanje ljudi širom planete, sa sedištem u Sjedinjenim Američkim Državama. 

Platforma funkcioniše isključivo na principu dopisivanja na engleskom jeziku sa onim ljudima koji su korisnici iste. Prvenstveno služi za zabavu, razonodu i upoznavanje, kao Facebook npr, i funkcionise na sličnom principu (kreiranje naloga i skupljanje prijatelja). Cilj je popularizacija same platforme, privlačenje novih korisnika i sirenje mreže postojećih. Korišćenje platforme je za naše operatere besplatno, dok se korisnici iz Amerike tarifiraju u odnosu na provedeno vreme online, što direktno zavisi od vas i vaše sposobnosti da vodite konverzaciju i budete zanimljiv sagovornik.

Zelimo jos jednom da naglasimo da obim posla, kao i vase radno vreme, zavisi isključivo od vas. Ali što više vremena provedete uz računar, to će vam doneti veću zaradu.

Vaš fizički izgled, kao ni godine nisu presudni za obavljanje posla WEB PROMOTERA , pre svega se ceni vaš duh kao i komunikacione veštine. 

Kako se prijaviti

Ako vam se dopada ideja da budete deo našeg tima WEB PROMOTERA, ili imate pitanje u vezi sa poslom, budite slobodni da nas kontaktirate putem email adrese : agencysplendora@gmail.com, kao i putem poziva,  Whatsapp ili Viber poruke na tel  061 40 40 502

MI VAS OČEKUJEMO!

Agency Splendora Team

Kategorije poslova: Ostalo. Tipovi posla: Honorarni posao. Plata: 60,000 - 80,000.

471 ukupno pregleda, 1 danas


Prijavi se za ovaj posao